boelsdagbok.blogg.se

Välkommen till min blogg! Roligt att just du kikar in här! Jag heter Boel och är en 22 åring som försöker hitta sin väg i livet. Här får ni följa med på allt mellan konserter och promenader i skogen med min hund. Kärleken till längskidåkningen (inte så mycket att åka själv dock, häng kvar så får ni lära er mer om det) och mina ups and downs inom motivation i träning. Hur jag tycker att vara feminist är en självklarhet och att sakta men säkert välja bort kött och gå mot att vara vegetarian. Välkomna till att hänga med i ett kontrollfreaks vardagsreflektioner med en släng av regnbågsfärgat hår (eller någon annan spännande färg).

En eftermiddag i naturen

Natur Natur Permalink0
Igår så var jag och min mamma ute och gick i ett naturreservat som heter Hågadalen och ligger vid Uppsala.
Det är en av mina absoluta favorit ställen i min hemstad, det är en hel del människor i rörelse men samtidigt ett otroligt lugn.
Precis vad jag behövde igår.
 
 
Har ni några favorit ställen i närheten av där ni bor som ni brukar dra er till när ni vill ladda på energi? 
 

Happy anniversary!

Music Musik,, one direction Permalink9
Idag är ingen vanlig dag, för det är One Directions 8th anniversary!
 
Bild tagen av mig när jag såg de på Ullevi 2015. 
 
Ni som följt mig under åren, alla olika bloggar och teman vet att något som definitvt har bestått är min kärlek för det här bandet. Jag har stöttat de i sju år, sju freakin' år!!
 
 
 

Jag började lyssna på deras musik 2011, precis innan de släppte 'What makes you beautiful'. Min favorit cover som jag fastnade för var 'Forever young'. Sedan dess har jag stöttat dem.

 

Det känns märkligt att försöka skriva ner hur mycket jag älskar just det här bandet. Hur mycket de har hjälpt mig under svåra tider i livet, hur häftigt det är att vara en del av deras fandom - directioners. Jag kan ärligt säga att jag skulle inte vara där jag är idag, så välmående utan dem. Så fort jag känner mig nere så har jag under sju års tid lyssnat på deras musik för att få mig att må bättre, kollat på videos och pratat med andra person som även dem är fans av One Direction. Jag känner en enorm ömhet och vördnad för One Direction, som är otroligt svår att sätta ord på. 

Nej nu ska jag sluta ordbajsa och bara komma till det som jag velat säga med hela inlägget. Tack One Direction för allt ni gjort för mig, och fortfarande gör. Tack för alla tårar, skratt, eufori och sånghesröst. One band, One dream, One Direction.

 

The Vamps - Night & Day

Music Permalink12
The Vamps släppte ett nytt album för några dagar sedan.
Jag tycker det är bra faktiskt, det behöver lite mer lyssnande än deras tidigare album. Men det är värt det.
 
 
Mina favorit låtar från albumet är:
Stay
Shades on
Paper hearts
Same to you
Time is not on our side
For you
Hair too long
 
Tycker att albumet är lite mer elektro-rockigt än de tidigare albumen.
Det är även mer "grown-up" och lite mer naket.
Jag gillar't!
 
 
Har ni lyssnat? Vad tycker ni om det nya albumet? :)
Till top