boelsdagbok.blogg.se

Välkommen till min blogg! Roligt att just du kikar in här! Jag heter Boel och är en 22 åring som försöker hitta sin väg i livet. Här får ni följa med på allt mellan konserter och promenader i skogen med min hund. Kärleken till längskidåkningen (inte så mycket att åka själv dock, häng kvar så får ni lära er mer om det) och mina ups and downs inom motivation i träning. Hur jag tycker att vara feminist är en självklarhet och att sakta men säkert välja bort kött och gå mot att vara vegetarian. Välkomna till att hänga med i ett kontrollfreaks vardagsreflektioner med en släng av regnbågsfärgat hår (eller någon annan spännande färg).

En regnig onsdag i slutet av November

Vardag December, Mat, Vardag Permalink17
Hur härligt är det inte att vi nu avslutat sista onsdagen i November för i år?
 
 
November är inte min favorit månad på året, allt jag längtar efter är snö och December.
Därför känns det som en vinst att sista onsdagen i November är avslutad.
Imorgon är det dessutom sista dagen i December!
På fredag så börjar julkalendern och vi närmar oss första advent, LYCKA!
 
Idag har jag jobbat, like usual. Sen så åkte jag ner på stan där jag har färgat ögonbryn och fransar eftersom att jag inte orkar sminka mig men ändå vill se pigg ut. The struggle is real. 
Efter det så åkte jag och handlade.
Sedan jag kom hem så har jag hunnit med att laga mat och äta.
Så spännande har min dag varit, voilá!
 
 
I en hiss med mitt 'Hakuna Matata'-skal // Nöjd över hur pigg jag blev med färg i ansiktet // Kvällens middag som består av klyftpotatis, fetaoströra och en enkel sallad. Mums!
 
Hoppas att ni får en super fin kväll, en fin torsdag och sista November!
Hang in there friends, soon is it DECEMBER!
 

Välkomna!

Vardag Permalink21

I’M BACK.

För vissa av er så kommer detta säkert inte som en chock. För andra så undrar ni varför jag har bytt blogg, igen!?För några så är ni kanske helt nya, och förstår inte alls vad jag talar om. Oavsett så är ni väldigt välkomna.

Jag heter Boel, är 22 år och bor i mitten av Sverige på ett ungefär. Jag är född och uppvuxen utanför Uppsala där jag bor och jobbar. Jag är introvert men kan socialisera som en extrovert när jag vill och känner för det. Att vara ensam är inget hinder för mig utan en fristad i många fall.

 Jag älskar att gå på konserter. Jag andas som bäst när jag går på promenader med min hund och katt (som bor kvar hemma hos min mamma). Jag är galet intresserad av längskidåkning som sport, jag är ingen jävel på att åka det själv men är bänkad hela vintern ( i stort sett) framför tv:n för att följa Sveriges skidlandslag. Jag försöker mig på att träna, och hinna med det hela. Ibland tränar jag en hel del. Ibland tränar jag inte alls. Jag är feminist, för jag tycker att alla borde få ha samma rättigheter och möjligheter. Jag jobbar på att bli vegetarian. Jag är ett kontrollfreak, som tycker om att experimentera med mitt hår och älskar att läsa horoskop.

Sedan 2008 har jag startat och avslutat bloggar på rullande band. Alltid tappat intresse, velat komma någon annanstans. Jag har insett att felet är att jag valt att skriva om saker som absolut intresserat mig men fått mig att bli stressad och tappat motivation till. Nu blir det 100% jag.

Jag hoppas att vi kan dela en vardag tillsammans. Ups and downs. Stora livsfrågor till små vardagsbetraktelser. 

Nu kör vi!

 
     
 
 
 
 
Till top