boelsdagbok.blogg.se

Välkommen till min blogg! Roligt att just du kikar in här! Jag heter Boel och är en 22 åring som försöker hitta sin väg i livet. Här får ni följa med på allt mellan konserter och promenader i skogen med min hund. Kärleken till längskidåkningen (inte så mycket att åka själv dock, häng kvar så får ni lära er mer om det) och mina ups and downs inom motivation i träning. Hur jag tycker att vara feminist är en självklarhet och att sakta men säkert välja bort kött och gå mot att vara vegetarian. Välkomna till att hänga med i ett kontrollfreaks vardagsreflektioner med en släng av regnbågsfärgat hår (eller någon annan spännande färg).

God Jul!

Vardag December, god jul, julafton Permalink23
God Jul ni fina läsare!
 
 
 
På julaftonsmorgon så vaknar jag nästan alltid tidigt.
Älskar att komma ner till lukten av gran, tända ljus och sitta med min första kopp kaffe och bara njuta av lugnet.
Idag så bjöd modernatur även på en vacker början på en soluppgång.
 
Jag hoppas att ni får en fantastisk julafton och julhelg hur ni än firar.
Massor med kärlek till er <3

Musikhjälpen 2017

Allmänt Permalink23
Hej fina läsare!
 
 
Musikhjälpen är igång och är inne på det två sista dagarna.
Jag startade min bössa innan det ens drog igång men sen har jag inte hunnit med att sprida ordet riktigt ordentligt så att någon/några kan skänka pengar till den.
 
Årets tema är "Barn är inte till salu" vilket är ett riktigt hemskt men viktigt ämne!
Att bara tänka att någon av mina elever som jag arbetar med skulle bli såld som sexslav eller liknande får mig att må illa och nästan börja gråta.
Det får inte gå till så här.
 
 
Om ämnet upprör er med (vilket det borde göra!??), så skulle jag bli tacksam om ni kan tänka er att skänka en slant till min bössa. Såklart att om någon/några skulle kunna tänka sig att skänka till min bössa att det verkligen skulle kännas kul för mig, men det viktigaste tycker jag är att ni skänker en slant i någons bössa eller smsar in och önskar låt.
 
Varje slant räknas, lägg 1 kr eller 100 kr, det viktigaste är inte vilken summa. 
Det viktigaste är att en engagerar sig tycker jag.
 
 
Om nu någon kan tänka sig att skänka till min bössa, så gör ni så här:
 
 
1. Gå in HÄR för att komma direkt till bössan.
 
 
2. Du väljer själv om du vill skänka från de summorna som redan står eller att du skapar din egen summa, och om du vill betala med swish, betalkort eller sms.
 
 
3. Sen så klickar du på "Betala".
 
 
Om någon av er skänker till min bössa, så kommentera gärna då.
Då får ni gärna önska ett inlägg till min blogg, OCH för varje person som skänker pengar till min bössa så kommer jag att skänka 10 kr till Musikhjälpen.
 
Varje slant räddar liv!

Glad andra advent!

Vardag Permalink30
Glad andra advent på er!
 
 
Hoppas att ni har haft en fin helg. Det har jag haft.
 
Jag har hunnit med att umgås med mamma, varit hundvakt, hängt hos pappa, gråtit till 'Så mycket bättre' när Sven- Erik Magnusson hyllades, kollat på längdskidor och varit på yoga.
 
Ni vet när en inser att Sven-ingvars har haft en stor del av ens liv och en gråter typ hela avsnittet där Sven-Erik hyllades. De var inte några fina tårar det var typ hulkande och snorande. 
Men det är ändå rätt skönt efteråt att få gråta av sig ordentligt tycker jag.
Att få rensa systemet.
 
Helgens längdskidor har var givit oss en pallplats av Stina Nilsson igår på sprinten, annars gick det inte jätte bra för Sverige. Men jag stressar inte upp mig, alla andra nationer kan få pika sin form nu så pikar Sverige sin form till OS. Det är vad som betyder något just nu den här säsongen.
Sen så är det såklart roligt om Svenska skidlandslaget skulle ha med sluttotalen i Världscupen.
 
Jag och mamma var inne och yogade på Uppsala slott idag. Runt andra advent så annordnar bl.a. gymmet jag går på, yoga i en av konstsalarna. Det här var tredje året, men första året för mig.
Vi var inne i en sal där Gustav Vasas son lät bygga ett kapell. Otroligt mäktigt och köra yoga på ett ställe med så mycket historia och energi. Fanns ett lugn där som smittade av sig tycket jag.
 
 
Botansiska trädgården// En sned bild på slottet// En bild på mig, redo för yoga // Bild på en konstutställning.
 
 
Hoppas ni får en fin söndagskväll!
 
 
Till top